Het Nationale Zorgsymposium

15 Februari 2019
Sociëteit De Witte
Plein 24, Den Haag

Dit symposium is opgezet als ‘denktank’ voor en door professionals die actief zijn in de zorg waaronder bestuurders, politici, medisch specialisten, management en directie vanuit de medische industrie, wetenschappers, directies van privéklinieken en zorgmanagers die actief willen zijn in de transitie van de zorg.

Gedurende het symposium wordt getracht om in kaart te brengen op welke manieren samenwerken in de zorg vorm & inhoud kan krijgen. Door deel te nemen draagt u actief bij aan het toekomstige beeld van de zorg maar ook hoe we als partijen beter kunnen verbinden en samenwerken met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan beheersing van de zorgkosten, het verminderen van de registratielast of het stimuleren van zorginnovaties.

Achter de schermen werken we hard aan het volledige programma. Vanaf November 2018 kunt u hier alle informatie over het Nationale Zorgsymposium vinden.

Locatie

De Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1782, is een besloten vereniging die al ruim twee eeuwen een markante positie in het Haagse sociale leven inneemt. ‘De Witte’ is gehuisvest in een monumentaal pand aan het Plein naast het beroemde Mauritshuis en het Binnenhof. Meer informatie vindt u op de website.

Sociëteit De Witte
Plein 24, Den Haag

Routebeschrijving